Droogijs reinigen motorblok

Motorblok stralen met droog-ijs maakt u blok weer als nieuw! Alle onderdelen kunnen blijven zitten ,rubbers, slangen enz worden weer alsof ze zo uit de fabriek komen. Wij zeggen wel eens de onderdelen worden vaak nog mooier als nieuw! En dit allemaal zonder chemicaliën. .

Droogijs reinigen motorblok

Droogijs stralen tot de eerste laag vanaf de fabriek zonder demontage van onderdelen en chemicaliën, Snel en efficiënt. Wij werken met professionele apparatuur met de nieuwste technieken. en een groot voordeel ,het laat geen residu achter maar alles wordt brandschoon . De beste techniek zonder het chassis te beschadigen .

Droogijs stralen roest verwijderen bodem/ophanging chassis

Roest verwijderen van de onderdelen is ook mogelijk . Wij doen dat in combinatie met glasgranulaat en droog-ijs wat een muisgrijs effect geeft. U kunt daarna het gestraalde onderdeel spuiten in de gewenste kleur en daarna in de gewenste coating zetten bv 2k coating . Wij hebben ook de mogelijkheid om de gestraalde onderdelen te … Continued

Droogijs/glas granulaat stralen complete body kaal

De gehele carrosserie oftewel body helemaal kaal stralen tot op het metaal of aluminium dat is ook mogelijk. wij doen dat met een combinatie van droog-ijs en glasgranulaat onder een hoge druk.
Het voordeel van deze techniek is dat het niet kletsnat wordt zodat hij gelijk weer gaat roesten.

Droogijs reinigen laklaag verwijderen

Droogijs in combinatie met glasgranulaat gebruiken wij om oude laklagen te verwijderen zodat je een blanke carrosserie verkrijgt.
De verwerking is droog en laat geen residu achter .waardoor de carrosserie klaar is om te restaureren of over te spuiten.

Droogijs reinigen ophanging onderstel

Het onderstel reinigen met Droog-ijs stralen is een mooie techniek ,omdat je de onderdelen niet hoeft te demonteren. Alles wordt brandschoon.
Komt er dan roest naar voren, dan kunnen wij dat ook verhelpen door te stralen met glasgranulaat of spuiten met een roestverjager.

Droogijs reinigen bodem carrosserie

Droogijs stralen tot de eerste laag vanaf de fabriek zonder demontage van onderdelen en zonder het gebruik van chemicaliën.
Het is de juist techniek om de bodem zo goed als nieuw te krijgen en zonder beschadigingen. U kunt na het stralen de body restaureren of weer opnieuw coaten ter bescherming met een mooie nieuwe look!

Droogijs reinigen motorblok

Droogijs stralen van een Motorblok zonder demontage van onderdelen en een geweldig resultaat ! Uw motorblok zal er weer uit zien als nieuw!