Diensten

Na enige jaren gewerkt te hebben in de Automotive branche zijn wij al 9 jaar bezig met droogijs en hebben daarin veel ervaring opgedaan. En hebben daarin gekozen voor de beste technieken om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende diensten waaronder het droogijs stralen die toegepast wordt in de Automotive branche . Zoals ; auto's, oldtimers ,yougtimers, nieuwe auto's ,motoren ,vrachtwagens ,machines en boten. De werkzaamheden variëren van het verwijderen van oude tectyllagen van oldtimers, oude laklagen, oude kitlagen, vliegroest, laklagen enz. Alle soorten vuil verwijderen wij tot de eerste laag vanaf de fabriek. Tevens kunnen wij ook roest verwijderen in combinatie met glasgranulaat of andere straalmiddelen. De Droogijsspecialist is een tak van Autototaalreiniging de specialist in het reinigen en detailen en coaten van auto's ,vrachtwagens, bedrijfsbussen, motoren en boten.

Droogijs reinigen motorblok

Motorblok stralen met droog-ijs maakt u blok weer als nieuw! Alle onderdelen kunnen blijven zitten ,rubbers, slangen enz worden weer alsof ze zo uit de fabriek komen. Wij zeggen wel eens de onderdelen worden vaak nog mooier als nieuw! En dit allemaal zonder chemicaliën. .

Lees meer

Droogijs reinigen motorblok

Droogijs stralen tot de eerste laag vanaf de fabriek zonder demontage van onderdelen en chemicaliën, Snel en efficiënt. Wij werken met professionele apparatuur met de nieuwste technieken. en een groot voordeel ,het laat geen residu achter maar alles wordt brandschoon . De beste techniek zonder het chassis te beschadigen .

Lees meer

Droogijs stralen anti-fouling verwijderen

Het verwijderen van antifouling kan door ons gedaan worden in Wehl op de zaak maar ook op locatie geen probleem.

Lees meer

Droogijs stralen roest verwijderen bodem/ophanging chassis

Roest verwijderen van de onderdelen is ook mogelijk . Wij doen dat in combinatie met glasgranulaat en droog-ijs wat een muisgrijs effect geeft. U kunt daarna het gestraalde onderdeel spuiten in de gewenste kleur en daarna in de gewenste coating zetten bv 2k coating . Wij hebben ook de mogelijkheid om de gestraalde onderdelen te … Continued

Lees meer

Droogijs/glas granulaat stralen complete body kaal

De gehele carrosserie oftewel body helemaal kaal stralen tot op het metaal of aluminium dat is ook mogelijk. wij doen dat met een combinatie van droog-ijs en glasgranulaat onder een hoge druk.
Het voordeel van deze techniek is dat het niet kletsnat wordt zodat hij gelijk weer gaat roesten.

Lees meer

Droogijs reinigen laklaag verwijderen

Droogijs in combinatie met glasgranulaat gebruiken wij om oude laklagen te verwijderen zodat je een blanke carrosserie verkrijgt.
De verwerking is droog en laat geen residu achter .waardoor de carrosserie klaar is om te restaureren of over te spuiten.

Lees meer

Neem direct contact met ons op!

contact

Droogijs reinigen ophanging onderstel

Het onderstel reinigen met Droog-ijs stralen is een mooie techniek ,omdat je de onderdelen niet hoeft te demonteren. Alles wordt brandschoon.
Komt er dan roest naar voren, dan kunnen wij dat ook verhelpen door te stralen met glasgranulaat of spuiten met een roestverjager.

Lees meer

Droogijs reinigen bodem carrosserie

Droogijs stralen tot de eerste laag vanaf de fabriek zonder demontage van onderdelen en zonder het gebruik van chemicaliën.
Het is de juist techniek om de bodem zo goed als nieuw te krijgen en zonder beschadigingen. U kunt na het stralen de body restaureren of weer opnieuw coaten ter bescherming met een mooie nieuwe look!

Lees meer

Droogijs reinigen motorblok

Droogijs stralen van een Motorblok zonder demontage van onderdelen en een geweldig resultaat ! Uw motorblok zal er weer uit zien als nieuw!

Lees meer

Wat onze klanten zeggen

Henny Grootjen

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Vriendelijk ontvangen duidelijke afspraken gemaakt en het resultaat is fantastisch mijn benz heeft echt een verjongingskuur ondergaan.
Aanrader

Vincent de Beijer

Mijn BMW die behoorlijk smerig was aan de onderkant inclusief het motorblok en motorcompartiement gestraald.
het resultaat is subliem!
Ben er zeer blij mee.

Fernando

Mijn Saab turbo van 1982 volledig laten stralen. De bodem, wielkasten, motorblok en motorcompartiment.
Hij is inderdaad zo goed als nieuw geworden! ben er zeer blij mee! Professioneel bedrijf en ben netjes geholpen.
Duidelijk en betrouwbaar.

Neem contact op

Contact